Afvallen

Afvallen? Stop met diëten en ga gezond eten!

voedingsadviesIk begeleid je persoonlijk naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Ik geef je voedingsadvies; daarbij informeer en adviseer ik je over voeding, vitaliteit, beweging, ontspanning en stress. Leer ik je etiketten lezen en krijg je (indien gewenst) tips over lichaamsbeweging om het afvallen te versnellen. Daarbij besteed ik veel aandacht aan coaching en motivatie, waardoor het voor jou makkelijker wordt om door te gaan tijdens moeilijke momenten. Stap voor stap wil ik je een gezond voedingspatroon en gedrag aanleren wat voor jou haalbaar is en vol te houden.

Afvallen door voedingsadvies op maat

Ik schrijf geen streng dieet voor, want het volgen van diëten werkt uiteindelijk niet. In het begin val je snel af. Je verliest dan voornamelijk veel vocht en weinig vetmassa. En als je na een dieet weer overschakelt op je oude eetpatroon, kom je vaak weer aan (het jo-jo effect).

Gezond afvallen met een individueel voedingsadvies

Bij het proces van afvallen kijk ik naar je persoonlijke situatie. Dus niet alleen naar je voeding maar ook naar leefstijl, gedragspatronen, fysieke gesteldheid en energiebalans. Deze totaalbenadering zorgt ervoor dat je niet alleen op korte termijn maar ook zeker op lange termijn resultaten boekt.

Je gaat gezonder eten, verliest gewicht en krijgt een fit lichaam!