Over mij

overmij_sandraMijn naam is Sandra Braat, moeder van 2 kinderen en gelukkig getrouwd. Voeding & sport spelen een belangrijke rol in mijn dagelijkse leven. Ik hou van lekker eten maar helaas behoor ik ook tot de groep mensen die de weegschaal snel qua kilo’s omhoog ziet gaan. Daarom is de juiste balans vinden erg belangrijk.

In 2007 heb ik mijn marketing- & communicatiebaan opgezegd en ben mij gaan verdiepen in alles wat met voeding te maken heeft. Dit heeft geresulteerd dat ik mij nu de trotse eigenaar mag noemen van Food & Fit By Sandra. Als gediplomeerd Gewichtsconsulent, Voedingscoach, Lifestyle coach, Hormoonfactor coach, Hormoon Profiel Trainer & Mom In Balance Trainster, coach ik jou graag naar je gewenste doel.

Missie

Mijn missie is om mensen zoals jou & mij te helpen met afvallen en te helpen bij het integreren van een blijvende en gezonde levensstijl op een eenvoudige, leuke, lekkere, inspirerende, toegankelijke, snelle en makkelijke manier.

Een gezonde levensstijl lijkt op dit moment een trend, maar in feite is het een mooi cadeautje aan jezelf! Bij mij hebben we het niet over diëten, die zijn tijdelijk van aard en op lange termijn niet vol te houden. Het woord: crash dieet komt dan ook niet in mijn woordenboek voor. Het draait om bewuste keuzes maken of terwijl het is een andere manier van eten aanleren.

Hoe dan?

Gezond eten betekent zeker niet dat je nooit meer uit eten kunt of een wijntje of taartje mag eten. Zeker niet! Het gaat erom dat je bewust de keuze maakt & geniet. Wanneer je 80 procent gezond leeft en voor 20 procent een uitzondering maakt, dan blijf je heel mooi in balans. Een blijvende balans is de kern van een “Happy You”.

Bij mij krijg je informatie en adviezen over voeding, vitaliteit, beweging, ontspanning en stress. Zo word je zelf de expert op dit gebied en krijg je de regie over je eigen lijf in handen. Daarnaast krijg je professionele coaching van mij richting jouw doel. Zodat jij een blijvende verandering creëert die past bij jouw eigen, unieke levensstijl.


Opleidingen & expertises

overmij_liefssandra

2016 – Vrouw & hormonen voor voedingsprofessionals (Care for Women)
2015 – Congres Sport & Voeding
2015 – Opleiding Mom In Balance Trainster
2015 – Hormoon Profiel Trainer (HPT)
2014 – Gewichtsconsulent – Scheidegger
2006 – Voedingsadviseur – Physical Fitness (Karl Noten)