Individuele begeleiding

Voedingsadvies op maat

Ik schrijf geen streng dieet voor want het volgen van diëten werkt uiteindelijk niet. In het begin val je snel af. Je verliest dan voornamelijk veel vocht en weinig vetmassa. En als je na een dieet weer overschakelt op je oude eetpatroon, kom je vaak weer aan (het jo-jo effect).

Een individueel voedingsadvies bij Food & Fit By Sandra is nooit standaard. Er wordt gekeken naar je persoonlijke situatie. Dus niet alleen naar je voeding maar ook naar leefstijl, gedragspatronen, fysieke gesteldheid en energiebalans. Deze totaalbenadering zorgt ervoor dat je niet alleen op korte termijn maar ook zeker op lange termijn resultaten boekt.

Intake gesprek
 (duur 60 minuten)

Tijdens ons eerste gesprek gaan we je doel bepalen (bijvoorbeeld afvallen, fitter worden, meer spiermassa etc). Tevens analyseren we je huidige

eetpatroon en levenstijl. Meten & wegen vindt ook plaats, dit komt elke afspraak aan de orde indien jij dat wenst. Om een duidelijk beeld te krijgen van je eetpatroon vraag ik je om een eetdagboek bij te houden gedurende 7 dagen zodat ik een duidelijk beeld krijg van jouw eetgedrag.

2e Consult (duur 60 minuten)

Tijdens ons 2e gesprek bespreken we je voedingsdagboek en krijg je tips mee, waarmee je direct mee aan de slag kunt. De daarop volgende consulten duren 30 minuten. Een optie is om een voedingsadvies te combineren met een 30 minuten work-out.